Maserati’nin Dördüncü Showroom’u Birmot ile Antalya’da Faaliyete Başladı!
Tofaş çatısı altındaki Fer Mas tarafından temsil edilen efsanevi İtalyan markası Maserati’nin Türkiye’deki dördüncü showroom’u Antalya’da faaliyete başladı. Lider otomotiv perakendecisi Otokoç Otomotiv bünyesindeki Birmot ile Akdeniz Bölgesi’ne ilk kez adım atan Maserati, böylece geçtiğimiz yıl başlattığı büyüme stratejisini sürdürdü. Maserati Birmot Antalya, 405 metrekare kapalı alana sahip modern tesisinde satış ve satış sonrası servis hizmetleri verecek.

Otomotiv tarihinde iz bırakan en değerli markalardan biri olan Maserati, 100 yılı aşkın tarihiyle otomotiv tutkusunu bugünün lüks anlayışı ile birleştirerek başarılı bir şekilde ortaya koymaya devam ediyor. Ülkemizde Fer Mas tarafından temsil edilen Maserati, büyüme stratejisi kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde bayilikler açmayı sürdürüyor. Efsanevi marka son olarak Otokoç bünyesindeki Birmot ile turizmin merkezi Antalya’da faaliyete başladı. Aralık 2017’de faaliyetlerine başlayan Maserati Birmot Antalya, 285 metrekarelik showroom ve 120 metrekarelik servis alanına sahip modern tesisinde, Akdeniz Bölgesi’ne satış ve satış sonrası servis hizmetleri verecek.

İtalyan Maserati, Anadolu’ya yayılıyor!

2017 yılının başından itibaren Türkiye genelinde bayilik sistemini devreye alan Maserati, müşterilerinden aldığı yoğun talep doğrultusunda showroom ve servis noktalarını yaygınlaştırmaya başlamıştı. Bu kapsamda, ilk olarak yine Birmot ile geçtiğimiz yıl nisan ayında Başkent Ankara’daki tesisini devreye alan güçlü İtalyan markası, ardından eylül ayında Bursa’daki showroom ve servis noktasının açılışını gerçekleştirdi. Maserati, devreye alınan Birmot Antalya tesisiyle, ülke genelindeki tesis sayısını dörde çıkarmış oldu.​

Maserati Dördüncü Tesisini Antalya'da Hizmete Açtı!